Splošno

Spoštovani obiskovalec,

Pred uporabo spletne trgovine vas vabimo, da pazljivo preberete spodaj navedene Splošne pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izjavljate, da se strinjate, razumete in v celoti sprejemate navedene pogoje.
 
Spletna trgovina magnetomedicina.si, s katero upravlja Magnetomedicina d.o.o., (v nadaljevanju ponudnik) je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ki ga sam določi v svojem profilu ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. 
 
Splošni pogoji poslovanja in uporaba spletne trgovine magnetomedicina.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine magnetomedicina.si pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom, uporabniki in kupci blaga (v nadaljevanju: kupci).

Upravitelj spletne trgovine

 Polno ime: Magnetomedicina proizvodnja in trgovina zdravstvenih in tehničnih proizvodov, d.o.o.

Kratko ime: Magnetomedicina d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 468, Brezovica pri Ljubljani, 1351

Matična številka: 5832594000
Davčna številka: 77841476
TRR: SI56 0201 0001 0807 803
Telefon: (01) 365 72 40
E-pošta: info@magnetomedicina.si

Dostopnost informacij

 V skladu z 43. b členom ZvPot se ponudnik zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matična številka),
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo ter odpravo morebitnih težav (e-pošta, telefon),
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev iz ponudbe spletne trgovine (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
  • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi spletne trgovine, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
  • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
  • način plačila in dostave,
  • časovno veljavnost ponudbe,
  • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
  • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Cene in veljavnost ponudbe

Vse cene v spletni trgovini so navedene v € (evrih) in vsebujejo DDV, ponudnik  je davčni zavezanec. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov z DDV in vsebujejo stroške dostave.
 
Navedene cene v spletni trgovini so nepreklicne in veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod spodaj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
 
Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen, brez predhodnega obvestila.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ima potrošnik (po 43.č in 43. d členu ZVPot) pravico, da v 14 (štirinajstih) dneh podjetju na elektronski naslov info@magnetomedicina.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora najkasneje v 14 (štirinajstih) dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Magnetomedicina d.o.o, Tržaška cesta 468, 1351 Brezovica pri Ljubljani.

Po prejetju blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa prejeta plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Stranka mora obvezno v roku 14 dni javiti na elektronski naslov info@magnetomedicina.si namero, da bo izdelek vrnila, mi pa bomo poslali navodila za vračilo. Stranka ima potem še 14 dni časa, da izdelek vrne na naš naslov. V nasprotnem primeru žal denarja ne moremo vrniti.

Vračilo prejetih vplačil bo izvedeno tako, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če ponudnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. 

Pri odstopu od pogodbe kjer je bilo koriščeno dobroimetje ali koda za popust se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Dobroimetje se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se uporabniku vrne kot dobroimetje.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@magnetomedicina.si ali po klasični pošti na naslov: Magnetomedicina d.o.o., Tržaška cesta 468, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija.

Ponudnik mora v 5 (petih) delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
 
Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

 

Magnetomedicina d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Splošne pogoje poslovanja ter vse ostale informacije lahko podjetje Magnetomedicina d.o.o. spremeni brez predhodnega obvestila.
 
V primeru dodatnih informacij ali vprašanj v zvezi s Splošnimi pogoji poslovanja nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte na info@magnetomedicina.si. Z veseljem vam bomo pomagali!

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov v naši spletni trgovini!